Frequently Asked Questions

 

Här kommer frågor och svar på de frågor vi ofta får ställda till oss. Är det så att din fråga inte är besvarad så får du mer än gärna skicka ett mail till oss via "kontakta". Då kommer vi så snabbt som möjligt svara!

 01  Vad är vårt syfte med företaget?

Huvudsyftet med StreetSmart är att fylla ungdomarnas kunskap inom privatekonomi och annat som man bör veta vid äldre ålder. Framförallt specialiserar vi dig på sparande, försäkringar, låntagande och jobbansökan med CV.

 

 

 

 02  Hur uppkom idén?

Vi märkte en bristande kunskap om privatekonomi hos oss själva och började fråga runt. Snabbt insåg vi att fler kände på samma sätt. Vi började diskutera lösningar då vi bland annat såg bristen i hemkunskapslektionerna i skolan och undrade varför den bara bestod av matlagning när det är så mycket mer som behövs i hemmet. Vi bestämde oss då för att skapa UF företaget StreetSmart.

 

 

 03  Hur kan jag/vi samarbeta med StreetSmart?​

 

På vår startsida längst ned kan ni fylla i en blankett om samarbete. Vi kan även nås via mailen ufstreetsmart@gmail.com eller under "Kontakta". 

 

 

 

 04  Hur skulle ett eventuellt samarbete se ut?

Vi på StreetSmart söker ständigt samarbetspartners och sponsorer för att kunna utvecklas på ett bra sätt. Ett samarbete skulle därför kunna kompromissas och se ut på olika sätt för att göra båda partnerna nöjda. 

 

 

 

 05  Finns det möjlighet att göra reklam på sidan?

Ja absolut! Anser vi att ert företag eller reklamen matchar in med vår målgrupp och deras behov är vi väldigt intresserade. Detta gör vi för att kunna hålla en så hjälpsam och seriös hemsida som möjligt utan onödiga distraktioner.