Ledning

I företaget UF-StreetSmart är vi fyra stycken som driver och utvecklar. Var och en av oss fyra har ett ansvarsområde där vi lägger vårt fokus och tid. Nedan kan du se vilka vi bakom UF-StreetSmart är och vad vi har för roller!

Maja Ruchatz

VD

Maja Ruchatz är företagets VD som passar perfekt för positionen. Hon får saker gjorda och har en bra kontroll över företaget. Genom Majas höga ambitioner och tidigare erfarenheter är hon som gjord för att vara VD.

Esaias Arnese 

Försäljningsansvarig

 

Esaias Arnese är företagets försäljare. Genom hans sociala kompetens så är han perfekt för att ha den närmsta kontakten med våra samarbetspartners. I hans roll kommer han även ta kontakt med nya företag. 

Hugo Idermark​

Ekonomiansvarig 

Hugo Idermark sköter företagets ekonomi och bidrar till en bra stämning. Förutom att ansvara för ekonomin så sköter han även om hemsidan. Nya förslag och förbättringar verkställs av just Hugo. 

Cornelia Wigstedt

Marknadsföringsansvarig

 

Cornelia Wigstedt sköter företagets marknadsföring. Genom hennes positiva humör och öga för form och design så är hon som gjord för att vara ansvarig för marknadsföringen. Genom den kunskapen hon besitter så får hon alltid företaget att visa sig från sin bästa sida och företagets hemsida att växa.